tillinis.blogg.se

Hej!!

Publicerad 2013-07-30 10:50:15 i Allmänt

Ledsen för dålig UPD men jag har vart på stranden nästan varje dag. Iallafall så åker vi till vår sommarstuga imorgon. Ella och Agnes ska följa med så det ska bli kul.
Jag ska ha med min dator så jag kan blogga lite grann. Jag ska ta massa bilder och ladda upp här. 
Det ska var jättefint väder men det ska vara molnigt på torsdag. 
Nu ska jag gåå :)
Bye bye!
 
P.S. Jag tänkte göra en kategori med "bak" tema.
 
// Tillinis♥♥

-Tisdag-

Publicerad 2013-07-23 14:27:26 i Allmänt

Hejsan!
Idag har jag gjort INGENTING!
Nästan ingenting jag skrev ett brev till Sandra men annars ingenting.
Iallfall så har jag jätteont i halsen så vi får se om jag ska på judon.
Men det var bara stt jag skulle skriva för att inte glömma det. Jag kanske skriver ikväll. Ella kom hem igår ♥♥♥

Bye bye!

//Tillins ♥

Dålig uppdatering :C

Publicerad 2013-07-20 10:44:43 i Allmänt

Hejsan!
Jag är ledsen för dålig uppdatering, men när jag kom hem från mejk och bibblan så funka inte internetet. Så vi fixade det bara igår kväll. På mejk så köpte jag bara bomullspads 80 pack, duschtvål och tic tac´s (jordgubbsmak). Allt kostade bara 26 :- . på bibblan så lånade jag 2 böcker men jag kommer nt ihåg vad de heter och jag är nt vid de nu. Idag kommer Fanny hit. Hon kommer om ungefär 15 min. Så ja.
Iallafall så har jag skaffat videofyme så följ mig. Heter Tillinis. Jag har inga videos än men följ mig ändåå :)
 

Ute ;)

Publicerad 2013-07-16 14:31:00 i Allmänt

Hejsan!
Nu sitter jag ute i hängmattan med min dator.
Asså det finns ju typ inget att göra på sommarlovet!!
Så känns det iallafall. Jag och mamma ska åka in till bibblan och låna lite böcker :)
Vi ska nog också åka till mejk. För jag behöver lite saker. Kanske saker jag kan hålla på med på sommarlovet :)
Ja iallafall så har jag slingat mitt hår med en slinga (inget permanent). Jag slingade rosa och det var bara hair chalk så ja. Ikväll så kan jag bara visa vad jag lånade för böcker och vad jag köpt om jag köper något på mejk eller någon annanstans. Om ni har några bra tips på böcker eller saker man kan göra på sommarlovet så kan ni antingen kommentera eller kika mig. Min kik är Tillinis. Ja, nu ska jag nog bara göra något på datan eller på ipaden. Hejdå!!
xoxo Tillinis

Godnatt

Publicerad 2013-07-13 22:47:34 i Allmänt

Hejsan!
Idag var jag på staranden med familjen. På starnden så träffade jag Fanny och Hedda som jag var med till ca. 15:00. Vi årt glass och badade vi hade jättekul. Iallafall så har jag en bild på "look of today.
Jag tror att jag också har en bild på stranden.

Jag hade iallafall en super dag och det var jättevarmt . Både i vattnet och på land :)

På kvällen har jag bara haft lite lördagsmys :)

Om bilderna är uppochner och lite konstiga så är det föratt min mobl inte kan överföra bilder som är som de igentligen är.

 
 
 
 
 

Godnatt!♥♥

Publicerad 2013-07-12 23:03:09 i Allmänt

Hej idag kom Sara över sedan åkte vi till badet och badade lite. Vi köpte en glass och sen så åkte vi hem. Efter vi hade kommit hem så satt vi vid datorn och spela gthotel, stardoll och gsm. Jag tänkte kanske att jag ska göra en kategori med stardollsaker. Att jag skriver vad som händer och så. Godnatt!

//Tillinis♥♥

Inget bildinlägg

Publicerad 2013-07-10 22:25:43 i Allmänt

Hej ville bara säga att det inte blir något bildinlägg. Eftersom att min mobil inte kunde ansluta till datorn men det går nog imorgon så, ja.
Godnatt iallafall! ♥♥

// Tillinis ♥♥

Hello! ♥♥

Publicerad 2013-07-10 19:54:11 i Allmänt

Hejsan!!
Imorse vaknade jag utan internet!
Pappa hade stängt av WiFi och telefon signalen. Så när jag skulle blogga imorse så gick det inte. Jag ringde pappa från hemtelefonen och det kom inte fram någon signal. Jag trodde att nån blixt hade slagit ner och förstört allt. 
Jag vart skiiträdd!
Iallafall så kom pappa hem vid typ halv 1. Då frågade jag varför vi inte hade något internet. Då sa han att han hade stängt av det. Ja, iallfall så satte han på det. Han frågade varför jag inte hade satt på det själv. Jag menar hur fan kan man veta hur man slår på WiFi om man aldrig har gjort det förut?!
Jag ska till New York någon gång i November så då kommer det sjukt coola bilder från Manhattan!♥
Sitter bara i soffan och lyssnar på "nothing like us" med Justin Bieber. Jag bara ÄLSKAR honom ♥♥♥♥
Jag vart så jäävla ledsen när jag inte fick gå på hans konsert :´((
 
Iallfall så gjorde jag och min syster muffins idag. Vi skulle göra cupcakes. Men när vi skulle göra frostingen så skulle vi smälta choklad i mikron. Första gången så hade vi i en plastskål som vi smälte chokladen i. Vi hade för hög värme så skålen smälte. Andra gången så hade vi en glasskål och smälte i låg temperatur i 5 minuter. Den var inte helt smält då så jag satte på den igen och glömde vrida ner värmen. Så chokladen brände igen. Då sket jag i det. Nu ska jag gå och yta en misslyckad cupcake/ muffins. 
Bild inlägg kommer ikväll.
 
Puss puss!
 
// Tillinis ♥

Hej ♥

Publicerad 2013-07-08 21:26:00 i Allmänt

Hejsan!
Idag har jag inte gjort något speciellt. 
Men iallafall så sitter jag och kollar på "Teen wolf" nu.
Vi ses imorn!♥
 
Hejdååå! 
 
//Tillinis ♥♥

Hemma!

Publicerad 2013-07-08 12:51:55 i Allmänt

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma. Igår kväll kom jag hem med världens bästa överraskning. Våran katt Bollen ( Konstigt namn, jag vet. Min lillasyster valde) trodde jag aldrig jag skulle få se igen. Han sprang iväg för typ 6 veckor sedan. När vi kom hem så trodde vi att vi såg hans vilda pappa ute på tomten, men när jag kom lite närmare så var det han 💞😍😍
Men idag har han vart skitjobbig. Han har suttit och jamat typ hela tiden.
Iallafall så har jag inte gjort nåt speciellt idag. Jag kanske ska blogga lite mera senare. Look of today kom inte fram på förra så hehe. Men iallfall så kommer det en look of today nu.

Hejdåå!

//Tillinis 💕

Hejsan

Publicerad 2013-07-06 13:16:25 i Allmänt

Hej!!
Nu har jag vart nere på semester i snart 2 veckor. Vi har skaffat wifi här nere så att det går att blogga men jag har inte gjort det förrän nu. Vi har haft ganska bra väder men ganska blåsigt. Jag har vart på Ullared och Liseberg. På Ullared köpte jag inte särskilt mycket. Vi var på Liseberg i onsdags och vi åkte massor. Jag åkte den här höjdskräcken som är ett fritt fall. Det var så läskigt när man satt uppe på toppen och bara väntade på att få bli nersläppt. När vi satt där uppe så såg jag Sting sjunga på scenen. Vi skulle precis gå och kolla på honom men när vi kom dit var det slut. Som varje gång så förlorade vi allt på godishjulen. Jag fattar inte varför men vi har aldrig vunnit någonting. Nu ska jag bara sola så hejdå!

//Tillinis 💗

Förresten här kommer en look of today.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela